Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

Financial lease

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten.

Verzekering

Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, je wilt geen gedoe en betaalbare premies. Orange Car Company werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor je regelen. Of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Garantie

Bij de aankoop van een auto gaat het niet alleen om de auto zelf, minstens zo belangrijk is de garantie. Wij kiezen ervoor om onze service/garantiepakketten los van de verkoopprijs van de auto aan te bieden.

Inkoop

Bent u van plan uw auto te verkopen? Orange Car Company kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een inkoopverzoek plaatsen.

Private lease

Bij private lease is geen eigen investering nodig. Bovendien heeft u niet te maken met bijtelling en heeft u volledige grip op uw autokosten.

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Orange Car Company heeft een breed netwerk van garagisten die wij kunnen adviseren na de aankoop van je auto.

Banner Image 0
Morgen Internet – Zorgeloos Light website